BAĞIŞ KAMPANYASI DUYURUSU
TÜRK MİLLETİ ORDUMUZUN DESTEKÇİSİDİR

PDF formatında görüntülemek için tıklayın

Ülkemiz, 20 yıldan fazla süredir ülkemizi bölmek ve kardeşi kardeşe düşürmek isteyen Marksist-Leninist bir ayaklanma ile mücadele etmektedir. Bu ayaklanma 30.000’den fazla insanımızın canına mal olmuştur. Bu süre içinde terör, sadece Güneydoğu bölgemizle sınırlı kalmamış, büyük kentler başta olmak üzere tüm ülkemiz terörist faaliyetlerin hedefi olmuştur.

Bölücü terör ile mücadelede en zor görevi üstlenen hiç şüphesiz Kahraman Türk ordusu olmuştur. Mehmetçik sınır boylarında vatanımızı korumak için canını korkusuzca tehlikeye atmış, gerektiğinde hayatını feda etmekte tereddüt etmemiştir. Yıllardır kahraman vatan evlatlarımızın kimi şehit olmuş, kimi de memleketine gazi olarak dönmüştür.

Son günlerde iyice azgınlaşan terör belasına karşı, Türk halkının ordumuzun ve orada görev yapan vatan evlatlarının her zaman yanında ve destekçisi olduğunu göstermesi gerekmektedir. Bu amaçla başlattığımız kampanyamız teröristlere göğsünü siper eden ve bu nedenle de öncelikli hedef haline gelmiş bulunan karakollarımızı daha korunaklı hale getirmeyi ve teröristlerle en ön safta savaşan Mehmetçiğin canını korumak için ihtiyacı olan malzemeleri tedarik etmeyi amaçlamaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na yapılacak bağışlarla;

-           Terör bölgesindeki sıcak çatışmaların içinde görev yapan evlatlarımızın her birine çelik yelek ve çelik miğfer tedarik edilmesini,
-           Terörün yoğun olduğu bölgelerdeki karakollarımızın duvarlarının çok daha ağır darbelere dayanıklı hale gelmesini, en az 1.5 metre kalınlığında betonarme, kale yapısında mevziler oluşturulmasını,
-           Uykudaki vatan evlatlarının, teröristlerin gece vakti kurduğu kalleşçe tuzaklardan korunmaları için, bölgedeki karakollarımızın gece görüşü sağlayan infrared kameralarla ve harekete duyarlı alarm sistemleriyle donatılmasını,
-           Teröristlerin sızdığı ve güvenliğin zor sağlandığı alanlarda sınır boyunca set yapılmasını,
-           Ve askerimizin teröristlerce döşenmiş mayınlardan korunması için ihtiyaç duyulan mayın tarama araç ve gereçlerin temin edilmesini, ayrıca bütün yolların acilen ıslah edilmesi ve mayın döşenmesinin imkansız hale gelmesi için asfaltlanmasını hedefliyoruz.

Bu hedefler doğrultusunda Türkiye’deki her kurum ve kuruluşu, holdingleri, şirketleri, dernekleri, vakıfları ve imkanı olan tüm vatandaşlarımızı kampanyaya en az 1000 YTL  olmak üzere katkıda bulunmaya çağırıyoruz. Türk Milleti’nin geniş katılımıyla toplanacak büyük miktardaki para, doğuda görev yapmakta olan ordu mensuplarımızın ihtiyaçlarının daha iyi karşılanabilmesi için önemli bir katkı olacaktır. Milletimizin, orada canını ortaya koyan vatan evlatlarına vereceği bu destek, sadece maddi olarak değil, moral olarak da çok büyük fayda sağlayacaktır.

Kampanyaya nakit yardımlarla katılmak mümkün olduğu gibi ayni yardımda bulunmak da mümkündür. Çimento fabrikaları, katran üreticileri, beton santralleri ve inşaat malzemeleri üreticileri malzeme yardımı yaparak, inşaat ustaları inşa işlerinde bizzat çalışarak ya da elektronik ustaları karakollarımızın çevresindeki güvenlik ağının oluşturulmasında bilfiil görev alarak destek sağlayabilirler.

Bu kampanya, Türk Milleti’nin ordusuyla omuz omuza yapacağı bir kampanyadır, belirli bir kişi veya çevrenin kampanyası değildir.

Ülkemizin bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimiz, ordumuzun teröre karşı başarısı ve Mehmetçiğin can güvenliği, bütün Türk Milleti’nin tek vücut olarak hareket edeceği konulardır. Bu konular gündeme geldiğinde başka konulardaki görüş aykırılıkları derhal bir kenara bırakılmalı, birlik içinde, olgunlukla ve asaletle ittifak edilmelidir.

Bu kampanyaya destek vererek, kahraman ordumuzun ve onun haklı mücadelesinin milletçe arkasında olduğumuzu ve tüm dünyaya, Türk Milleti’ni ve Türkiye’yi bölmenin mümkün olmadığını -tarihte defalarca gösterdiğimiz gibi- bir kez daha göstermeliyiz.

Bağışlarınızı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın aşağıdaki YTLhesaplarına yapabilirsiniz:
- Oyak Bank Ankara Güvenevler Şubesi, 7770777 no.lu hesap
- Ziraat Bankası Ankara Güvenevler Şubesi, 6030565-5001 no.lu hesap