BİLİM ARAŞTIRMA VAKFI’NIN AFİŞ VE DUVAR
PANOSU ÇALIŞMALARI

Bilim Araştırma Vakfı yıllardır sürdürdüğü afiş kampanyasıyla, Atatürkçülüğün geniş halk kitlelerine ulaştırılması yolunda hizmet vermiştir. Üzerlerinde Atatürk'ün

"Türk Milleti, milli birlik ve beraberlik içinde güçlükleri yenmesini bilmiştir"

"Türklerin vatan sevgisiyle dolu olan göğüsleri, mel'un ihtiraslara karşı daima demirden bir duvar gibi yükselecektir"

"Türk vatanının bir karış toprağı için bütün millet tek vücut olarak ayağa kalkar"

sözlerinin yer aldığı ve aşağıda bazı örneklerini sunduğumuz büyük boy 500'ü aşkın afiş, İstanbul'un en merkezi noktalarına asılmıştır.

Bunun yanısıra, şehirlerarası otoyollar üzerinde tesbit edilen çeşitli noktalara, üzerinde Büyük Önder'in portrelerinin ve "Atam İzindeyiz" ibarelerinin bulunduğu devasa ebatlarda yol panoları monte edilmiştir. Yine İstanbul'da çeşitli binaların duvarları üzerinde de, Atatürk'ün Kocatepe portresinin ve "Atam İzindeyiz" ifadelerinin yeraldığı ışıklı pano çalışmaları yapılmıştır.

Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya ve Trabzon olmak üzere yurdumuzun dört köşesinde Bilim Araştırma Vakfı tarafından astırılan posterler

Taksim
Kadıköy